Automatdrejning af små og store serier

Skal du have udført CNC-drejning? Hos TOP CNC ApS udfører vi alle former for CNC-bearbejdning, herunder CNC-drejning. Vi laver både små og store serier for virksomheder i bl.a. Odense og Svendborg på Fyn samt flere andre steder.

Stor viden og erfaring med CNC-bearbejdning og CNC-drejning

Vi er en moderne maskinfabrik, som har en stor viden og erfaring med spåntagende bearbejdning. Vi har eksisteret i omkring 20 år, men vi har mere end 30 års erfaring med Automatdrejning og CNC-fræsning.

Vi tilbyder forskellige former CNC-bearbejdning, og drejning udføres i patron Ø 450 mm. og i stang Ø 4 til 65 mm.

Vi har en lang række maskiner som f.eks.:

  • ​CNC-sav
  • Langdrejer
  • Drejecenter
  • Fræsecenter
  • Osv.

Vi stiller store krav til os selv, men også til vores materialeleverandører. Det gælder bl.a. i forhold til certificering. Derudover benytter vi os af opdelt lagring for at sikre sporbarhed. Vores reolsystem er f.eks. inddelt til forskellige materialekvaliteter.

Vi tilbyder egne eller kundespecifikke måleintervaller, og det gælder også ved mærkning for sporbarhed. De bearbejdes ud fra en aftalt standardtolerance. Vores måleværktøj kalibreres desuden i faste intervaller når vi laver automatdrejning.

Få et uforpligtende tilbud på automatdrejning

Du er velkommen til at få en snak med os om vores ydelser og priser, og vi hører gerne mere om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for CNC-drejning til dig.

Du kan ringe til os på telefon 65 97 81 71 for at få mere information, eller du kan skrive til vores e-mail top-cnc@mail.dk, så hører du fra os.

Kontakt os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Kontakt vores maskinfabrik i dag

Få specialiseret ekspertise inden for automatdrejning og CNC-drejning! Udfyld nedenstående kontaktformular, og lad vores dygtige team hjælpe dig med at realisere dine præcisionsprojekter. 

Vi er dedikerede til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine unikke behov. Sørg for at udfylde alle felterne, så vi kan give dig den bedste mulige service. Start din rejse mod fremragende kvalitet og pålidelighed i dag!

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores projekter, diplomer og maskiner.

Følg os

Se vores smileyrapport:
​​

smiley rapport

oktober_stor_dk_276

Har du spørgsmål eller
​ønsker du et uforpligtende tilbud.

Find vores kontakt oplysninger herunder.

Top CNC ApS 

Egestubben 30, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

CVR: 29240507

Kontakt os

Telefon: 65 97 81 71

E-mail: top-cnc@mail.dk

Mails besvares alle hverdage.​

Åbningstid

Mandag - torsdag 07.00 -15.30

fredag: 07.00 - 12.00

Lørdag og søndag: lukket