Kvalitet​

Grundet virksomhedens størrelse har vi valgt ikke at bruge ressourcer på at indføre et gennemgribende kvalitetssystem som vi rent administrativt vil have svært ved at leve op til.

Derimod har vi tilpasset vores kvalitet til kunden så alt hvad vi gør i hverdagen understøtter den service vi leverer. Dette danner baggrunden for vores egne normer som der vises et lille udsnit af i det følgende:

- Kunden modtager inden for to dage et skriftligt tilbud hvis dette ønskes. Priser kan aftales over telefon med efterfølgende skriftlig bekræftelse.

- Ved ordremodtagelse afgives hurtigst mulig levering, hvis dette ikke fremgår af tilbudsmaterialet. Evt. forsinkelse af leverance meddeles hurtigst muligt telefonisk til kunde.​

- Vi stiller krav til materialeleverandøren om certificering i henhold til kundekravet. Hvis ikke der foreligger en tegning med materialeangivelse vil dette punkt blive særskilt gennemgået i tilbudsfasen.

- Ved opdelt lagring sikrer vi sporbarheden i kundematerialer og øvrige materialer. Vores reolsystem er inddelt til forskellige materialekvaliteter så eksempelvis rustfri stål ligger adskilt fra råjern.

- Vi benytter egne eller kundespecifikke måleintervaller, herunder mærkning for sporbarhed.

- Der bearbejdes ud fra egne eller kunderelaterede standardtolerancer.

- Der indkøbes løbende måleværktøj og der kalibreres i faste intervaller.

Ønsker du at vide mere om vores kvalitetssikring så skal du være velkommen til at kontakte os.​​​

​Firmainformation

TOP CNC ApS

CVR: 29240507

adresseinformation

Egestubben 30
5270 Odense N

kontaktinformation