CNC-fræsning af metal, plast og stål

Er du på udkig efter en underleverandør til at udføre CNC-fræsning? Hos TOP CNC ApS har vi mange års erfaring med fræsearbejde og anden CNC-bearbejdning af metal, plast og stål, og vi laver både store og små serier. Vi har kunder fra bl.a. Odense og Svendborg på Fyn, men vi hjælper også kunder fra mange andre områder.

Vi har en alsidig maskinpark til CNC-opgaver

Vores maskinfabrik er omkring 20 år gammel, men vi har mere end 30 års erfaring med spåntagende bearbejdning. I dag er vi en moderne underleverandør, som bl.a. tilbyder CNC-fræsning. Vi fræser i størrelser X1270, Y500 og Z600, og vi tilbyder naturligvis også CNC-drejning.

Vi har en alsidig maskinpark, som bl.a. består af en langdrejer, et drejecenter og et fræsecenter samt en CNC-sav.

Vores materialeleverandører skal altid leve op til kundernes krav om certificering. Vi benytter opdelt lagring for at sikre sporbarhed, og vores reolsystem er inddelt til forskellige materialekvaliteter. Du kan vælge imellem vores eller egne måleintervaller, og vi sikrer naturligvis, at vores måleværktøj bliver kalibreret i faste intervaller.

Kontakt os for et tilbud på CNC-fræsning

Vi er altid klar til en snak om dine ønsker og behov for CNC-fræsning, og vi gennemgår gerne vores ydelser og priser. Derefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud til dig med en god pris for den ønskede CNC-bearbejdning. Vi tilbyder desuden også automatdrejning.

Du kan ringe på telefon 65 97 81 71 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til vores e-mail top-cnc@mail.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Kontakt os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Kontakt vores maskinfabrik i dag

Få specialiseret ekspertise inden for automatdrejning og CNC-drejning! Udfyld nedenstående kontaktformular, og lad vores dygtige team hjælpe dig med at realisere dine præcisionsprojekter. 

Vi er dedikerede til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine unikke behov. Sørg for at udfylde alle felterne, så vi kan give dig den bedste mulige service. Start din rejse mod fremragende kvalitet og pålidelighed i dag!

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores projekter, diplomer og maskiner.

Følg os

Se vores smileyrapport:
​​

smiley rapport

oktober_stor_dk_276

Har du spørgsmål eller
​ønsker du et uforpligtende tilbud.

Find vores kontakt oplysninger herunder.

Top CNC ApS 

Egestubben 30, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

CVR: 29240507

Kontakt os

Telefon: 65 97 81 71

E-mail: top-cnc@mail.dk

Mails besvares alle hverdage.​

Åbningstid

Mandag - torsdag 07.00 -15.30

fredag: 07.00 - 12.00

Lørdag og søndag: lukket